Welkom bij Oog voor werK: voor persoonlijke begeleiding op maat, bij het zoeken naar werk dat past bij uw talenten en kwaliteiten. Voor loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement, werkfit maken, naar werk.

Denken in mogelijkheden, niet in beperkingen. Gevestigd in Amersfoort, werkt landelijk.

Zoekt u informatie over loopbaanbegeleiding bij bedrijven, of outplacement bij bedrijven, of wilt u meer weten over re-integratie 2e spoor? Of bent u als particulier op zoek naar loopbaanbegeleiding, informatie over outplacement, of hulp in de vorm van sollicitatie-begeleiding of iro? Of bent u arbeidsongeschikt (geweest) en zoekt u een reintegratiebureau of outplacementbureau? Loopbaanadviseur en loopbaanbegeleider Hans Meyer staat voor u klaar.

Bezoek Hans Meyer op LinkedIn met Oog voor werK: voor loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement, persoonlijke begeleiding. Denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.
Hans Meijer is een Noloc Loopbaanprofessional
Oog voor werK op Google+

De visie van loopbaanadviseur en loopbaanbegeleider Hans Meyer:

Loopbaanbegeleiding: startpunt van verandering

De arbeidsmarkt is continu aan het veranderen en dit gaat in een steeds sneller tempo. Werkgevers en werknemers spelen hier, ieder op hun eigen manier, een rol in, evenals de overheid.

De werkgever wil vooral medewerkers die flexibel inzetbaar zijn, passen bij de snelle veranderingen die plaatsvinden in het bedrijf. Organisaties veranderen en waar je gisteren nog uitstekend paste, ben je morgen niet meer de optimale fit.

De werknemer kijkt vaak breder dan alleen het werk. Werknemers zijn niet alleen meer gefocust op ‘het werk’, maar zeker ook op een leven naast ‘het werk’. Bijvoorbeeld zorg voor de kinderen, mantelzorg of bewust kiezen om minder te werken.

Ook de overheid speelt een rol met de Participatiewet in het sturen van de arbeidsmarkt. Dit wil de overheid bereiken met deze wet: “Iedereen die kan werken maar daarbij ondersteuning nodig heeft, valt onder de Participatiewet. De wet is er om zoveel mogelijk mensen met of zonder arbeidsbeperking werk te laten vinden. De Participatiewet is in de plaats gekomen voor de Wet werk en bijstand (Wwb), de Wet sociale werkvoorziening (WSW). En een groot deel van de Wet werk en arbeidsondersteuning jonggehandicapten (Wajong)”.

Dit vraagt veel flexibiliteit van zowel werkgever werknemer en het vraagt om een (sociaal) beleid.
Voor de werkgever is het belangrijk om regelmatig te laten onderzoeken of de medewerker nog op de juiste plek zit, in de juiste functie, wat de ambities zijn en waar (leer)mogelijkheden liggen. Hiervoor is loopbaanbegeleiding bij bedrijven een goed instrument.

Uiteraard kan het ook zijn dat werkgever en werknemer tot de conclusie komen dat het beter is dat de medewerker buiten het bedrijf werk gaat zoeken. Een reden daarvoor kan zijn ziekte en niet meer terug kunnen op de oude werkplek, hiervoor biedt re-integratie 2e spoor een goed startpunt. Als er geen sprake is van ziekte, maar wilt u wel afscheid nemen van uw medewerker dan is ondersteuning bij outplacement bij bedrijven voor u interessant.

Maar werknemers hoeven niet op initiatief van de werkgever te wachten. Steeds meer werknemers pakken de verantwoordelijkheid voor hun eigen loopbaan. Heeft u, als werknemer, het idee dat u vastloopt bij uw werkgever in uw carrièremogelijkheden, kies dan voor  loopbaanbegeleiding. Als u het besluit heeft genomen om uw carrière buiten uw huidig bedrijf voort te zetten kan outplacement een traject zijn. En, tot slot, misschien heeft u alleen behoefte aan ondersteuning bij het solliciteren.

Kortom: zoekt u informatie over loopbaanbegeleiding bij bedrijven, of outplacement bij bedrijven, of wilt u meer weten over re-integratie 2e spoor? Of bent u als particulier op zoek naar loopbaanbegeleiding, informatie over outplacement, of hulp in de vorm van sollicitatie-begeleiding of iro? Of bent u arbeidsongeschikt (geweest) en zoekt u een reintegratiebureau of outplacementbureau? Neem dan contact op met loopbaanadviseur en loopbaanbegeleider Hans Meijer van Oog voor werK in Amersfoort.

Voor meer vragen neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak. Wij maken dan een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.
In dat kennismakingsgesprek maak ik samen met u uw vraag specifiek en concreet. In grote lijnen kan ik dan aangeven wat ik voor u kan betekenen.

Ik sta en kies bewust voor:

 

Hans Meyer
Didopad 14
3813 BT Amersfoort
Tel. 06 13 45 19 17
K.v.K. 321 039 32

Oog voor werK op Google+

 


Over het jaar 2017 heeft onderzoeksbureau Panteia, in opdracht van Oog voor werK,  een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Het gemiddeld klanttevredenheidscijfer is 8.3.

klik hier om het 'Tevredenheidsonderzoek 2017' van Oog voor werK te lezen (pdf)

klanttevredenheidsonderzoek 2017


 

> terug naar desktop-versie (mits groter beeld dan 640 px)


© OogvoorwerK.nl (2018)
Amersfoort, Nederland