Voor persoonlijke begeleiding op maat, bij het zoeken naar werk dat past bij uw talenten en kwaliteiten. Voor loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement.

Welkom bij Oog voor werK.

Oog voor werK: voor loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement, persoonlijke begeleiding, werkfit maken, naar werk. Denken in mogelijkheden, niet in beperkingen. Voor persoonlijke begeleiding op maat, bij het zoeken naar werk dat past bij uw talenten en kwaliteiten. Voor loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement, iro.

"Loopbaanbegeleiding: startpunt van verandering"

De arbeidsmarkt is continu aan het veranderen en dit gaat in een steeds sneller tempo. Werkgevers en werknemers spelen hier, ieder op hun eigen manier, een rol in, evenals de overheid.

De werkgever wil vooral medewerkers die flexibel inzetbaar zijn, passen bij de snelle veranderingen die plaatsvinden in het bedrijf. Organisaties veranderen en waar je gisteren nog uitstekend paste, ben je morgen niet meer de optimale fit.

De werknemer kijkt vaak breder dan alleen het werk. Werknemers zijn niet alleen meer gefocust op ‘het werk’, maar zeker ook op een leven naast ‘het werk’. Bijvoorbeeld zorg voor de kinderen, mantelzorg of bewust kiezen om minder te werken.

Ook de overheid speelt een rol met de Participatiewet in het sturen van de arbeidsmarkt. Dit wil de overheid bereiken met deze wet: “Iedereen die kan werken maar daarbij ondersteuning nodig heeft, valt onder de Participatiewet. De wet is er om zoveel mogelijk mensen met of zonder arbeidsbeperking werk te laten vinden. De Participatiewet is in de plaats gekomen voor de Wet werk en bijstand (Wwb), de Wet sociale werkvoorziening (WSW). En een groot deel van de Wet werk en arbeidsondersteuning jonggehandicapten (Wajong).

Dit vraagt veel flexibiliteit van zowel werkgever werknemer en het vraagt om een (sociaal) beleid.
Voor de werkgever is het belangrijk om regelmatig te laten onderzoeken of de medewerker nog op de juiste plek zit, in de juiste functie, wat de ambities zijn en waar (leer)mogelijkheden liggen. Hiervoor is loopbaanbegeleiding bij bedrijven een goed instrument. (zie filmHoud je loopbaan in eigen hand’)

Uiteraard kan het ook zijn dat werkgever en werknemer tot de conclusie komen dat het beter is dat de medewerker buiten het bedrijf werk gaat zoeken. Een reden daarvoor kan zijn ziekte en niet meer terug kunnen op de oude werkplek, hiervoor biedt re-integratie 2e spoor een goed startpunt. Als er geen sprake is van ziekte, maar wilt u wel afscheid nemen van uw medewerker dan is ondersteuning bij outplacement bij bedrijven voor u interessant.

Maar werknemers hoeven niet op initiatief van de werkgever te wachten. Steeds meer werknemers pakken de verantwoordelijkheid voor hun eigen loopbaan. Heeft u, als werknemer, het idee dat u vastloopt bij uw werkgever in uw carrièremogelijkheden, kies dan voor  loopbaanbegeleiding.

Als u het besluit heeft genomen om uw carrière buiten uw huidig bedrijf voort te zetten kan outplacement een traject zijn. En, tot slot, misschien heeft u alleen behoefte aan ondersteuning bij het solliciteren.

Voor meer vragen neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak. Wij maken dan een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dat kennismakingsgesprek maak ik samen met u uw vraag specifiek en concreet. In grote lijnen kan ik dan aangeven wat ik voor u kan betekenen.

 

Ik sta en kies bewust voor:

 

Voor persoonlijke begeleiding op maat, bij het zoeken naar werk dat past bij uw talenten en kwaliteiten. Voor loopbaanbegeleiding, loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement, persoonlijke begeleiding, werkfit maken, naar werk. Denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.

Dus... zoekt u informatie over loopbaanbegeleiding bij bedrijven, of outplacement bij bedrijven, of wilt u meer weten over re-integratie 2e spoor? Of bent u als particulier op zoek naar loopbaanbegeleiding, informatie over outplacement, of hulp in de vorm van sollicitatie-begeleiding? Of bent u arbeidsongeschikt (geweest) en zoekt u een reintegratiebureau of outplacementbureau?

Neem dan contact op met loopbaanadviseur en loopbaanbegeleider Hans Meyer.


klik hier om het 'Tevredenheidsonderzoek 2018' van Oog voor werK te lezen (pdf)

klanttevredenheidsonderzoek 2017


CONTACT

Hans Meyer
Didopad 14
3813 BT Amersfoort

Tel. 06 13 45 19 17

KvK: 32103932

Hans Meijer is een Noloc Loopbaanprofessional


e-mail

contactformulier

routeplanner

plattegrond

over Hans Meyer

Bezoek Hans Meyer op LinkedIn met Oog voor werK: voor loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement, persoonlijke begeleiding. Denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.

Plaats of lees een review over Oog voor werK op Yelp


OPDRACHTGEVERS:

Bruna Voorthuizen, Bruna Baarn, I Coaching Hilversum, Philadelphia Amersfoort, Bayer Mijdrecht, Viertaal College Den Haag, Hora Scheepsramen Leusden, Wittenburg BV Zeewolde, Kraamzorg Midden Nederland Amersfoort, Smit & Zoon Weesp, St. Pieters en Bloklands Gasthuis Amersfoort, Siza Arnhem, Alsta Scherpenzeel, Besam Ede, Nederlandse Diabetes Federatie Amersfoort, ...

> lees meer


 

> ga naar desktop-versie (mits groter beeld dan 640 px)


© OogvoorwerK.nl (2019)
Amersfoort, Nederland

Privacy-verklaring / AVG

Laatste aanpassing: 24-6-2019