Noloc erkend coach
nieuws
sinds 2004
Voor persoonlijke begeleiding op maat, bij het zoeken naar werk dat past bij uw talenten en kwaliteiten.
Voor loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement, iro.
 

NIEUWS / NIEUWSBERICHTEN 2020

Nieuwsbericht 413: ‘Levenslang richten op persoonlijke ontwikkeling is nu al nieuwe norm’

Bron: MT.nl 5 december 2019

Het is essentieel dat we ons realiseren dat medewerkers zich hun leven lang zullen moeten blijven ontwikkelen. Nederland scoort internationaal gezien goed op het gebied van vooruitgang, maar we kunnen het ons niet veroorloven achterover te leunen'. Zo luidt de stevige boodschap van onder meer de Sociaal-Economische Raad (SER).

Oog voor werK NIEUWS / NIEUWSBERICHTEN 2020

Het is belangrijk dat medewerkers op de werkvloer de ruimte krijgen te kunnen blijven leren en doorontwikkelen. Dat benadrukte minister Ingrid van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap onlangs tijdens een landelijke bijeenkomst over ‘een leven lang leren’. Haar ministerie zet daar samen met de SER en de ministeries van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, en Economische zaken en Klimaat sterk op in.

In september verscheen al een rapport op basis van adviezen van de SER en de OESO, waarin de noodzaak daarvan werd onderbouwd. Nederland scoort internationaal gezien goed, maar het rapport waarschuwt dat we het ons niet kunnen veroorloven achterover te leunen. Tegelijkertijd ziet SER-voorzitter Mariëtte Hamer dat het animo voor persoonlijke ontwikkeling onder bedrijven zo groot is dat ze gelooft dat het onderwerp niet meer te stoppen is, en nu al beschouwd kan worden als ‘nieuwe norm’.

Hele artikel lezen? Klik hier

 

terug


 

Oog voor werK: voor persoonlijke begeleiding op maat, bij het zoeken naar werk dat past bij uw talenten en kwaliteiten.
Voor loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement, iro. Denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.
Gevestigd in Amersfoort, werkt landelijk.

© OogvoorwerK.nl (2020)
Amersfoort
Nederland