Opdrachtgevers:

Bruna
Voorthuizen
Bruna
Baarn
I Coaching
Hilversum
Philadelphia
Amersfoort
Bayer
Mijdrecht
Viertaal College
Den Haag
Hora Scheepsramen
Leusden
Wittenburg BV
Zeewolde
Kraamzorg Midden Nederland Amersfoort
Smit & Zoon
Weesp
St. Pieters en Bloklands Gasthuis
Amersfoort

Siza
Arnhem
Alsta
Scherpenzeel
Besam
Ede
Nederlandse Diabetes Federatie
Amersfoort
Bestuur van Stichting Viviani
Emmen
Landschap Erfgoed Utrecht
Utrecht
Nucletron Veenendaal
Veenendaal
Flamco B.V.
Bunschoten
Stichting InteraktContour
Nunspeet
Pluswerk
Zeist
Bureau Streefkerk
Harderwijk
Quiris Adviesgroep bv
Veenendaal
ReWork Re-integratie & Outplacement
Dronten
Cuypers Coaching & Krachttraining
Heerenveen
Jos de Vries
The Retail Company BV
Maarssen
UWV Nederland
landelijk
Gradus Groep
Rotterdam
Smeding Groenten en Fruit
St. Anna Parochie
Guide Tools
Den Haag
Aannemersbedrijf Knipscheer
Almere
MEC Spirit
Baarn
Hewlett-Packard Nederland
Utrecht
Specialistisch Verpleegkundig
Kinderdagverblijf De Schavuiten
Leiden
Ready4Work
Amsterdam
Oog voor werK: voor loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement, persoonlijke begeleiding. Denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.

home
over ons
nieuws
links
referenties
UWV Naar werk en UWV Werkfit maken.
loopbaanbegeleiding bedrijven
outplacement bedrijven
re-integratie 2e spoor
loopbaanbelegeleiding particulieren
outplacement particulieren
sollicitatiebegeleiding

Klik voor foto Hans Meyer; Wie is Oog voor werK: voor loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement, persoonlijke begeleiding. Denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.Het gezicht achter Oog voor werK

Mijn naam is Hans Meyer. Ik ben als loopbaanadviseur, loopbaanbegeleider, reintegratie adviseur in 2004 gestart met Oog voor werK, een bureau dat zich richt op loopbaanbegeleiding, re-integratie en outplacement.

Door een reorganisatie bij het marktonderzoekbureau waar ik jaren had gewerkt, kreeg ik de gelegenheid om me te bezinnen op mijn loopbaan. Ik kwam voor vragen te staan als: Wat wil ik vanaf hier? Waar liggen mijn talenten en kwaliteiten? Waar word ik warm van?
Ik heb toen, na ondersteuning door een loopbaancoach, bewust gekozen voor een opleiding tot arbeidsbemiddelaar (een gecertificeerde post HBO opleiding). Na mijn opleiding voor loopbaanadviseur en loopbaanbegeleider heb ik met plezier voor diverse organisaties gewerkt, tot het moment dat ik mijn eigen bedrijf startte.
Het begeleiden van mensen in hun keuzes in werk en loopbaan doe ik nu ongeveer 15 jaar met passie en betrokkenheid. Met oog voor de talenten en kwaliteiten van ieder individu.
Sinds 2011 ben ik gecertificeerd als NOLOC erkend Loopbaanprofessional, wat garant staat voor ervaring, expertise en up-to-date vakkennis. Bij grotere projecten werk ik samen met andere loopbaanprofessionals, die mij aanvullen en ondersteunen.

 

Mijn visie op mens en werk

Werk is voor velen van ons belangrijk. Als bron van inkomsten, mogelijkheid tot sociale contacten, mogelijkheid tot ontwikkeling en ontplooiing van talenten, bron van erkenning en waardering. Ik ben ervan overtuigd dat mensen het best tot hun recht komen als zij werk hebben waarin ze hun passie kwijt kunnen. En zeker zo belangrijk, waaruit zij erkenning krijgen. Dat deze fit tussen mens en werk niet altijd optimaal is, is realiteit. Met een goed zelfinzicht in wensen en mogelijkheden, ambities en grenzen, kun je wel gerichter zoeken en keuzes maken. Voor sommigen betekent dit na een tijd niet werkzaam te zijn geweest in een betaalde baan, een start via vrijwilligerswerk. Voor anderen betekent dit een overstap naar een andere baan, werkgever, specialisatie of branche. Of er wordt bewust gekozen voor blijven op de huidige plek en deze met hernieuwde inzichten en energie verder in te vullen.

 

Mijn visie op begeleiding

Ik ga uit van eigen kracht en motivatie en die spreek ik in mijn begeleiding steeds aan. Ik daag uit en versterk waar nodig. Ik kan ‘slechts’ aan de zijlijn adviezen geven en een spiegel voorhouden, maar de kandidaat moet het doen. Ik regel geen baan, wel ondersteun ik het zelf te regelen. De kandidaat blijft regisseur van het werk dat hij of zij maakt van de eigen loopbaan.
Ik maak graag doelgerichte afspraken met de kandidaat (en met de werkgever of uitkeringsinstantie), en we gaan voor meetbaar resultaat.
Ik werk niet met een vaste of standaard aanpak. Ik bied maatwerk passend bij ieders individuele situatie. Ik leer het CV sterk in elkaar te zetten, we oefenen sollicitatiegesprekken, we kijken naar de netwerkmogelijkheden, we onderzoeken kwaliteiten, valkuilen, mogelijkheden en drempels. Ik ga eventueel mee naar uitzendbureaus, soms regel ik ondersteuning bij schuldhulpverlening, ik ga letterlijk met de kandidaat in beweging door te wandelen, ik geef schrijfopdrachten, ik loods de kandidaat door vacaturesites op internet, ik help het linked-in profiel optimaal in te zetten. Allemaal afhankelijk van wat nodig is om naar die baan te komen, die het meest past.
Wat er nodig is, bepalen we samen in een (vrijblijvende) intake. Op basis daarvan stel ik een Werkplan op, waarmee we aan de slag gaan. Nazorg aan het eind van een begeleidingstraject reken ik vanzelfsprekend bij de begeleiding.

 

Hans Meijer is een Noloc Loopbaanprofessional

Klik op bovenstaand Noloc-logo en bekijk de NOLOC film ‘loopbaanprofessionals’.

 


 

Krantenartikel in Stad Amersfoort, mei 2015.
Krantenartikel in Stad Amersfoort, mei 2015. > klik aan voor vergroting (pdf, in nieuw window)

 


Oog voor werK: voor loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement, persoonlijke begeleiding. Denken in mogelijkheden, niet in beperkingen. Gevestigd in Amersfoort, werkt landelijk.Oog voor werK: voor loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement, persoonlijke begeleiding, werkfit maken, naar werk. Denken in mogelijkheden, niet in beperkingen. Gevestigd in Amersfoort, werkt landelijk.

 

 

 

 

 

 

Hans Meyer
 
Didopad 14
 
3813 BT Amersfoort
 
Tel. 06 - 1345 1917
 

KvK nr.: 321 039 32

 
 
 
 
 

Bezoek Hans Meyer op LinkedIn met Oog voor werK: voor loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement, persoonlijke begeleiding. Denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.

 

Hans Meijer is een Noloc Loopbaanprofessional

 
recente updates