Noloc Register Loopbaanprofessional
referenties
coach
sinds 2004
home
Voor persoonlijke begeleiding op maat, bij het zoeken naar werk dat past bij uw talenten en kwaliteiten.
Voor loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement.
 

REFERENTIES

Referenties / Reacties van klanten van Oog van werK

 

47.Traject ‘Werkfit maken’, opdrachtgever UWV

"Via het UWV ben ik terecht gekomen bij Hans Meyer ( Oog voor werK).
Mijn eerste indruk van Hans klopte; een rustige, vriendelijke en goed luisterende man.
Door de gesprekken en de 'spellen' zijn we er achter gekomen welke kant ik op moest zoeken voor werk. Met als resultaat dat ik nu werk heb waar ik mij voor de honderd procent in kan vinden.

Hans hartelijk bedankt voor de gesprekken en jouw hulp."

 

Petra Hendrikx

April 2022


46. Traject ‘Werkfit maken’, opdrachtgever UWV

"Via het UWV mocht ik uit 3 coaches uitzoeken, Oog voor werK sprak mij direct aan. Tot de dag van vandaag geen spijt gehad. Ik was de mensheid op deze aarde kwijtgeraakt! Oog voor werK heeft mij weer laten zien dat de mensheid absoluut er nog steeds is! Luisterend oor, denkt goed met je mee en stopt al zijn energie om jou weer fit te maken voor het werk! Heel erg bedankt Hans, ik zal jou zeker aanraden voor de mensen die in hetzelfde schuitje zitten als ik! Top bedankt voor je dienst!"

Anoniem

Februari 2022


45. Traject ‘Naar werk', opdrachtgever UWV

"Ik heb bij Hans een Naar Werk traject gevolgd van het UWV, gericht op het opstarten van een eigen bedrijf. Hans is voor mij gedurende 9 maanden een goede accountability partner geweest. Hij motiveerde me, hield me scherp en steunde me ook bij het vinden van de juiste werk-privé balans. Ik heb hem ervaren als een mensgerichte coach met veel respect voor het proces van zijn klanten. Hij denkt mee en daagt uit wanneer nodig."

Marjolijn
Amersfoort, november 2021


44. Traject ‘Werkfit maken’ en een Traject ‘Naar werk’, opdrachtgever UWV

"Bij Hans heb ik twee keer een traject gevolgd. Na 11 jaar werkzaam te zijn geweest, kwam ik in een burn-out terecht. Via het UWV kwam ik terecht bij Hans. Eerst heb ik het traject 'Werkfit maken' gevolgd en daarna een traject 'Naar werk'. Ik vond de gesprekken met Hans heel prettig. Hij heeft me laten inzien dat de door mij gelegde lat niet zo hoog hoeft te liggen. Ook heb ik geleerd dat het niet erg is om ergens nee tegen te zeggen en je eigen grenzen vast te stellen en te bewaken.
Van te voren was er een plan gemaakt waar we aan zouden werken. Als de situatie daar om vroeg, was er ruimte om af te wijken van het plan en dat later weer op te pakken. Hans kwam met praktische adviezen. Er werd goed meegedacht over de profielschets, opbouw van het CV en het schrijven van sollicitatiebrieven. Hij had kritische vragen als voorbereiding op een sollicitatie en goede adviezen over wat ik wel en niet kon zeggen tijdens een sollicitatie. Er werd goed meegedacht over wat ik precies wilde.

Petra
Amersfoort
juni 2019 tot december 2020"

Maart 2021


43. Traject ‘Werkfit maken’, opdrachtgever UWV

"Doordat ik in 2016 ontslagen werd, vervolgens een burn out en depressie, kwam ik via UWV in contact met "Oog voor WerK". In eerste instantie stond ik er nogal sceptisch tegenover. Ik vond dat ik nog helemaal niet toe was aan werken, verplichtingen t.o.v. een baas. Hans Meyer heeft veel geduld met me gehad.
Met spellen van Peter Gerrickens en de beroepenschatkist is me duidelijk geworden dat er weldegelijk beroepen zijn waar ik me prettig bij voel. Inmiddels heb ik werk gevonden."

Anoniem Amersfoort

September 2020


42. Traject ‘Werkfit maken’, opdrachtgever UWV

"Kennis, luisterend oor, begeleidend en oplossingsgericht zijn woorden die mij te binnen schieten als ik aan Hans van Oog voor werK denk. Ik kwam bij hem met voor mij een uitzichtloze toekomst. Hij heeft mij doen inzien dmv spelelementen, gesprekken en vrijwilligerswerk dat er hoop is. Hierdoor kreeg ik weer zelfvertrouwen en volg ik nu een studie, loop ik stage en is er uitzicht op een betaalde baan. Ik raad iedereen aan om een re-integratietraject te volgen bij Oog voor werK."

Anoniem

Januari 2020


41. Traject ‘Werkfit maken’, opdrachtgever UWV

Hans behoort tot een zeldzame groep mensen: zij die opgewekt door het leven gaan. Je merkt het al meteen als je bij hem op de stoep staat: fluitend doet Hans de deur open. En als je na zo’n anderhalf uur weer vertrekt, word je vrolijk uitgezwaaid. Soms steekt Hans ook nog bemoedigend zijn duim op. “Goede reis en tot over twee weken!”

Ik zelf was niet zo blij toen ik voor het eerst bij Hans kwam. Hoofdpijn, nerveus, moe... Wat stond me te wachten? Wat wilde deze coach van me? Hans zocht ijverig in alle kastjes naar ibuprofen en gelukkig, hij vond de roze pillen. Dat was het begin van betere tijden. Mijn hoofd klaarde op, en mijn humeur. Ik ontdekte dat Hans het beste met me voorhad. Welk werk past echt bij mij? Waar word ik happy van? Wat kan en wil ik? De antwoorden zitten in jou, benadrukte Hans. “Het gaat erom dat je werk vindt waar je gelukkig van wordt.”

Het traject van ruim zes maanden voelde als een grote ontdekkingsreis. Ik werd door Hans uitgedaagd en gesteund om buiten de gebaande paden te gaan. Hij had er alle vertrouwen in dat ik het kon. Ja, dat was soms best spannend, maar ik verdwaalde nooit. Ik kreeg er juist bakken energie van en - nog belangrijker - ik vond onderweg mijn plezier in werken een beetje terug.

Ik heb niet fluitend afscheid genomen van Hans, want het is jammer dat het traject is afgelopen. Maar ik liep wel met een grote glimlach op mijn gezicht de deur uit.

Roos, Almere

November 2019


40. WW en dan…..

In 2017 kwam ik na 39 jaar in de zorg gewerkt te hebben in de WW. Ik had last van een burn-out en ging door het verlies van mijn werkplek een rouwproces in. Oog voor werK heb ik uitgekozen voor mijn outplacement. Hans sprak mij meteen aan omdat hij tussen mijn zinnen door luisterde en de juiste vragen stelde. Ik heb hem ervaren als een zachte coach met kennis van zaken. Om de 14 dagen hebben we een jaar lang een gesprek gehad en dit heeft mij gefocust gehouden op mijn eigen waarde en werk blijven zoeken. 
Inmiddels weer volledig hersteld kan ik nu alleen verder. 
Met vriendelijke groet,

Jacqueline, Zeewolde

Oktober 2018


39.  Traject ‘Werkfit maken' opdrachtgever UWV

Via UWV ben ik bij Hans Meyer, Oog Voor werK terecht gekomen. Ik mocht kiezen tussen 3 re-integratie bedrijven, mijn voorkeur ging direct uit naar Oog voor werK. De manier van aanpak heb ik als zeer prettig ervaren. Wat mij het meeste goed heeft gedaan; een luisterend oor, niet direct een oordeel klaar hebben en vooral niks proberen te forceren of dingen op te leggen.
Kortom, ik ben zeer tevreden!

Lilian, Almere

Oktober 2018


38.  Traject ‘Werkfit maken' opdrachtgever UWV

De begeleiding door Hans Meyer van ‘Oog voor werK’ is door mij, als prettig ervaren.
Hans liet mij mijn oude en nieuwe valkuilen (her)ontdekken. Al mijn ervaringen werden
‘opnieuw’ op een rijtje gezet en dus ook mijn mogelijkheden, kracht en kennis.
De kunde, het geduld en de analyses van Hans Meyer, gaf mij mijn rust en zelfvertrouwen
terug.
Hans is ‘ein Menschen Mensch’.
Ik kan alleen nog maar zeggen, dank je wel Hans en tegen de wereld, ‘Ik ben terug!’.

 Bart Brouwer, Amersfoort.

September 2018

37.  Een WIA uitkering en dan een re-integratietraject opdrachtgever UWV

Ik heb na drie jaar in de WIA te hebben gezeten met een toegewezen coach van het U.W.V. wat maar niet wilde lukken, zelf een re-integratiecoach gezocht op internet en heb in Hans Meyer de ideale coach gevonden.
Een zeer ervaren coach, met een visie, heel rustig, gestructureerd en gedreven om jou het goede positieve gevoel te geven om weer aan het werk te komen.
Soms zat ik er echt wel eens doorheen, maar Hans wist mij altijd weer te motiveren en mij in de goede richting te duwen, wat ook uiteindelijk is gelukt.
Ik ben hier Hans uitermate dankbaar voor.

Jaap de Graaf

Februari 2018


36. Een WIA uitkering en dan een re-integratietraject opdrachtgever UWV

Ik heb Hans gekend van ziektewet traject via UWV en re-integratietraject. Daarna heb ik een keus van UWV om te verlengen met Hans door of andere coaching. mijn besluit stond snel vast met Hans verder te gaan enz.  bij Hans is alles te vinden behulpzaam, respect,. Zelfvertrouwen, netwerk, ideeën, tips, adviezen ENZ.  bij Hans heb ik heel veel geleerd daar bedank ik Hans voor.

HANS DANK JE WEL VOOR ALLES

met vriendelijke groet
Gamah

Januari 2018


35. Traject 'Naar werk' opdrachtgever UWV

Na een jaar ziek zijn geweest wilde ik weer aan het werk en ben door de UWV doorverwezen naar Oog voor werK.  En dan zit je één op één met Hans Meyer.  Kan niet anders zeggen dan dat hij mij weer aan het werk heeft gekregen.  Het waren prettige en soms confronterende gesprekken waar je meer over jezelf leert en je met meer zekerheid weer de arbeidsmarkt opgaat.

Heeft mij goed geholpen om daar met hem te zoeken (en in mijn geval vinden)  van een oplossing.

M. Rietveld

Juni 2017


34. Coaching traject opdrachtgever UWV

Na een zware periode van ziekte en een faillissement was de positiviteit van Hans Meyer een ware verademing! Zijn kracht zit hem in het kijken naar de mogelijkheden maar wel altijd eerlijk en realistisch. De oprechte interesse en het respect voor mijn situatie zorgde ervoor dat ik mij veilig voelde en ik weer kon groeien. Hij heeft mij geholpen grenzen te verleggen, helderheid te krijgen over mijn toekomst en handvaten aangereikt om de wereld opnieuw te betreden. Hans, onwijs bedankt!

Groetjes, Samantha

November 2016


33. Loopbaantraject van een particuliere opdrachtgever

Vanaf oktober 2015 ben ik op zoek gegaan naar een loopbaancoach, omdat ik ontevreden was over mijn toenmalige werksituatie. Na een kennismakingsgesprek bij drie verschillende loopbaancoaches heb ik uiteindelijk gekozen voor Hans Meyer van Oog voor werK. Van deze keuze heb ik geen spijt gehad.
Hans heeft mij enorm goed verder geholpen in de afgelopen maanden. Door o.a. het voeren van gesprekken en het in kaart brengen van mijn sterke en zwakke punten, heb ik nu meer overzicht gekregen in mijn wensen op het gebied van werk. Hans nam altijd de tijd en was ook correct en helder in het maken van afspraken. Ik zou hem zeker aanraden bij anderen. 

Anoniem 

Mei 2016


32. Coaching traject opdrachtgever UWV

Ik heb bij Hans Meyer een kort coachingstraject gevolgd.
Ik heb dit zeer prettig ervaren, hij heeft mij erg gestimuleerd om weer positief en verder te kijken qua werk.
Verschillende handvaten aangereikt, om dit later te kunnen toepassen. Voelde mij altijd zeer gewenst. De paar maanden hebben mij zeker veel geholpen.
Bedankt voor je fijne gesprekken, steun en adviezen.

Anoniem

April 2016


31. Coaching traject opdrachtgever UWV

Bedankt Hans,

Erg fijne gesprekken gehad met hans,
eigenlijk gaandeweg erachter gekomen dat ik hier nog niet aan toe was.
Maar hans heeft mij zeker gesteund in zaken en ook kon ik altijd even mijn verhaal kwijt.
Hij bleef altijd professioneel en eerlijk dat waardeer ik enorm.
Indien ik er ooit weer aan toe ben zou ik zeker terug naar hans willen.

Tina

Maart 2016

30. Coaching traject opdrachtgever UWV

Hans is voor mij een goede sparringpartner geweest. Vanwege een aantal tegenslagen was het belangrijk om samen met iemand te kijken of ik nog wist wat ik echt belangrijk vind en waar mijn passie ligt. Hans heeft mij hierbij d.m.v. verschillende opdrachten goed bij geholpen.

Anoniem

Maart 2016


29. Coaching traject opdrachtgever UWV

Door omstandigheden mijzelf kwijt geraakt!

Een luisterend oor, een coaching programma toegelegd op mijn problemen, pittige opdrachten, handvatten en het vertrouwen dat mij gegeven is!
Wat fijn dat ik bij Oog voor werK terecht kon! Inmiddels gestart met vrijwilligerswerk, gaat goed, weet weer wie ik ben en wat ik wil. Mijn herstel zal zeker voortgaan.
Dank aan het UWV voor deze kans, nog veel meer dank aan Hans Meyer mijn coach.
Ik wens iedereen zo’n coach toe, echt het werkt. 

Nelleke

Maart 2016


28. Coaching traject opdrachtgever UWV

Hallo Hans Meyer.

Ik ben via de ziektewet van het UWV bij jou terecht gekomen en heb jou leren kennen als een fijn. rustig. hulpzaam. enz. persoon, die oprecht in je geïnteresseerd is en je echt probeert te helpen. Dankzij jou probeer ik mijn beperkingen te zien als iets om mij niet voor te hoeven schamen. Tevens heb jij mij ook geholpen om een goede CV en sollicitatiebrief op te stellen, hiervoor mijn hartelijke dank.

A.G. Amersfoort

December 2015


27. Coaching traject opdrachtgever UWV

Hoi Hans. Ik ben via de ziektewet van het UWV bij jou terecht gekomen en heb jou leren kennen als een fijn persoon, die oprecht in je geïnteresseerd is en je echt probeert te helpen.Dankzij jou probeer ik mijn beperkingen te zien als iets om mij niet voor te hoeven schamen.Tevens heb jij mij ook geholpen om een goede CV en sollicitatiebrief op te stellen, hiervoor mijn hartelijke dank.

Met vriendelijke groet,

Harry

Oktober 2015


26. Coaching traject opdrachtgever UWV

Na diverse zakelijke en persoonlijke tegenslagen ben ik vanuit de Ziektewet bezig om te werken aan mijn herstel en het zoeken naar werk. Via het UWV kwam ik in contact met Hans Meyer voor een coachingstraject. Ik heb Hans leren kennen als een rustig en positief denkend mens die vanuit zijn deskundigheid helpt om het proces van keuzes maken en focussen in goede banen te leiden. Hij weet je op je gemak te stellen en vraagstukken te concretiseren en “behapbaar” te maken. Daarvoor ben ik hem erkentelijk. Daarnaast is Hans een aimabele persoonlijkheid waarmee je prettig kunt converseren over uiteenlopende onderwerpen. Hans, bedankt!

Anoniem
September 2015


25. Ziektewet (via UWV) en dan re-integratietraject opdrachtgever UWV

Een jaar geleden ben ik via het UWV bij Hans Meyer terecht gekomen.

Via een re-integratie traject ben ik inmiddels weer actief op de arbeidsmarkt en heb ik een jaarcontract bij mijn nieuwe werkgever verdiend. 

Tijdens dit re-integratie traject heb ik Hans leren kennen als een prettige gesprekspartner en iemand die betrokken is bij zijn cliënten.

Hans zijn rustige, open en professionele manier van aanpak werkte voor mij persoonlijk uitstekend.

Bedankt Hans voor de goede begeleiding!

René

 

Januari 2015


24. Coaching traject opdrachtgever UWV

Ik heb een korte coaching periode met Hans doorlopen waarbij Hans me aardig vlot heeft getrokken om het zo maar eens te zeggen. Ik zat best vast in een web van onmogelijkheden en dilemma’s. Samen met Hans ben ik aan de slag gegaan met een paar concrete zaken zoals het opzetten van een planning en het ontplooien van een aantal initiatieven. Handvaten  waarmee ik echt weer verder kan.
Ik ben er nog niet helemaal maar het voelt wel aan als een goed begin.
Bedankt Hans

December 2014


23. Coaching traject opdrachtgever UWV

Hoi Hans,

Na 20 jaar gewerkt te hebben in de buitendienst voor een farmaceutisch/cosmetisch bedrijf heb ik vanwege reorganisatie in mei 2012 een gedwongen  ontslag gekregen.
In dat zelfde jaar ben ik ook gescheiden en heb ik tevens een ongeluk gehad tijdens een doe het zelf actie.
In overleg met  het UWV ben ik voor een re-integratie traject bij jou terecht gekomen.
De gesprekken met jou heb ik als positief, prettig en stimulerend ervaren, bovendien heb je me me geholpen mijn situatie weer te kunnen overzien waardoor ik veel weer op de rit heb kunnen krijgen.
Helaas heb ik nog geen passend werk kunnen vinden, maar met alle info en mijn eigen netwerken zie ik de toekomst wel weer veel positiever.

Hans bedankt voor alle hulp,

Peter


22. Ziektewet (via UWV) en dan re-integratietraject opdrachtgever UWV

Oktober 2014

Na een periode van een jaar begeleiding via Oog voor werK , heb ik Hans Meyer leren kennen als een eerlijk en optimistisch mens, deskundig m.b.t. de arbeidsmarkt en wat daar mee samenhangt. Hij neemt zijn cliënten serieus, oordeelt niet en probeert overal de positieve kanten van te belichten en de mogelijkheden uit de onmogelijkheden te filteren.

Door de kleinschaligheid van Oog voor werK en de persoonlijke aandacht, heb ik niet een keer het gevoel gehad bedolven te raken onder regels, rechten en plichten. Dat is erg prettig.

M.A.Schineis


21. Individuele sollicitatietraining opdrachtgever UWV

Nadat ik in de ziektewet ben gekomen en het moeilijk vond om weer aan het werk te komen, ben ik via het UWV bij Hans terecht gekomen. De eerste keer wat onzeker en niet weten wat te verwachten ben ik ontzettend blij dat ik dit heb mogen doen. Hans stelde mij op m'n gemak, oordeelt niet, en liet mij dingen op een andere manier bekijken. Eerlijk en kritisch. Zijn optimisme en altijd dingen positief bekijken betekende voor mij heel veel. Hij stelde duidelijke en haalbare doelen voor mij, wat mij heeft laten inzien om anders naar solliciteren te kijken. Hans bedankt voor deze opstap om weer aan het werk te komen!

Roelie - Mei 2014


20. Ziektewet (via UWV) en dan re-integratietraject opdrachtgever UWV

Ik was nog maar 3 maanden aan het werk bij mijn nieuwe werkgever toen ik noodgedwongen in de ziektewet belandde door een ziekte. Via het UWV kwam ik (gelukkig) met Hans in contact. Ik heb hem leren kennen als een ontzettend prettig persoon, Hans is eerlijk, houdt zich aan afspraken die gemaakt worden, is flexibel in zijn werk en past zich goed aan mijn omstandigheden aan. Hans luistert goed, vergeet nooit iets en komt met passende oplossingen en adviezen. Niets is hem te veel om zijn cliënten weer aan het werk te helpen. Een voorbeeld voor andere re-integratiebureaus!

Ontzettend bedankt voor je inzet Hans! 

Sander


19. WW en dan...

In augustus 2012 belandde ik in de WW na 12 jaar bij een groothandel / productie bedrijf in damesfashion gewerkt te hebben. Dit is een zeer vervelende ervaring. Aangezien ik graag weer snel aan het werk wil en ook wel een andere uitdaging aan wilde gaan heb ik de hulp ingeschakeld van Oog voor werK. De gesprekken, ideeën, tips en adviezen zijn waardevol en geeft je weer zelfvertrouwen in het netwerken en solliciteren. Helaas heeft het tot nu toe geen baan opgeleverd, maar ik blijf positief naar de toekomst. Uit alle negatieve ervaringen komen altijd positieve zaken voort.

Hans, bedankt voor alle suggesties en adviezen.

Elly van `t Klooster (oktober 2013 )


18. Ziektewet (via UWV) en dan re-integratietraject opdrachtgever UWV

Hoi Hans,

Ik ben via het UWV bij jou in het re-integratie traject terecht gekomen.
Elke 2 weken deed je met een grote glimlach de deur open en deelde jij met passie jouw kennis om mij verder te helpen in het re-integratie proces.
Als een positief ingesteld persoon met een luisterend oor heb ik jou ervaren.
Aan het werk ben ik nog niet omdat ik daar fysiek nog niet aan toe ben maar ik heb met jouw hulp een ijzersterk C.V. en sollicitatiebrief klaar liggen voor de sollicitaties die gaan komen!

Nogmaals alle goeds en bedankt,

Olivier


17. Ziektewet (via UWV) en dan re-integratietraject opdrachtgever UWV

Beste Hans,

Na het beëindigen van het jaarcontract en twee jaar ziektewet ben ik via het UWV bij jouw terecht gekomen voor een re-integratie terecht gekomen.

Mede dankzij  jouw heb ik leren omgaan met het feit dat ik gezien mijn ziekten niet meer aan het werk kom en om de ziekten te accepteren. Je hebt geprobeerd om passend vrijwilligerswerk te vinden , wat helaas niet lukte. En nogmaals bedankt voor het helpen met voorbereiden van de hoorzitting ook namens mevr. Koppenberg van de Abvakabo.

Met vriendelijke groet,

Herma 


16. Ziektewet (via UWV) en dan re-integratietraject opdrachtgever UWV

Beste Hans,

Bedankt voor de gesprekken ,om de ziekte van mij een plekje te geven.Je hebt geprobeerd om passend vrijwilligerswerk te vinden. We hebben kwaliteitenspel benoemd, zeer leerzaam. Zoeken naar vacatures binnen mijn beperking. MGUS polyneuropathie kent vele beperkingen gua leeftijd en werk. Je hebt mij goed begeleid en geholpen met rouwverwerking. Nog bedankt met helpen voor aanvraag WIA uitkering. En bedankt voor de koffie.

Groetjes Nico


15. Ziektewet (via UWV) en dan? (re-integratie via IRO)

Hans heb ik leren kennen als iemand die veel vertrouwen uitstraalt en je zeer persoonlijk benaderd en je altijd weer een stukje zekerder laat vertrekken.

Hans bedankt!
Ron Sleurink


14. Eindelijk werk wat ik al een aantal jaren wilde.

Na het overlijden van mijn vader en een heftige tijd te hebben gehad wilde ik niet meer als laborant werken, maar meer voor de mensen betekenen. Na m’n scheiding en toch weer gewerkt te hebben op het lab belande ik in de ziektewet eerst en later in de WW. Toen liep ik er weer tegenaan dat ik van het UWV-werkbedrijf op lab gebied moest gaan solliciteren omdat dat de kortste weg na werk was voor mij. Toen ik me weer ziek heb gemeld en weer in de ziektewet zat kwam ik in aanraking met Oog voor werK. Ik wilde graag na een reïntergratie toe wat geen groot organisatie was en ik maar een nummertje was.
Bij Hans Meyer voelde ik me op mijn gemak, en kon ik ook mijn privé  kwijt. Hij laat je in je waarde maar zet je wel aan het denken. Door hem ben ik weer aan het denken gezet wat ik nou echt wilde. Ondanks een aantal keren dat het mij minder goed ging bleef hij me goed steunen. Hans is een goede coach, die me enorm heeft geholpen. Zo ben ik nu voor mezelf begonnen als budgetcoach, en hij heeft me ook geholpen hoe het allemaal gaat als je voor jezelf wilt beginnen. Ik ben Hans enorm dankbaar hoe hij mij heeft geholpen, en wat hij voor mij betekend heeft.

Anoniem
Januari 2012


13. Eindelijk weer leuk werk!

In de Margriet van week 37, worden twee cliënten, die door mij zijn begeleid, geïnterviewd. Zij beschrijven wat het betekent om weer aan het werk te zijn en hoe hun weg om dit te bereiken verlopen is. Doorklik hier om het artikel te lezen (pdf). Hun referenties staan ook op deze pagina.

Kunt u geen PDF lezen? Download dan gratis de Acrobat Reader.Hans Meyer
September 2010


12. Welke baan past bij mij?

Als eerste heb ik hier een antwoord op gekregen, dankzij de gesprekken die ik met Hans heb gevoerd. Al enige tijd zat ik niet op m’n plek in m’n baan, ben toen geswitcht, maar nog bleef dit onbestemde gevoel. Ik zocht loopbaanbegeleiding, via via ben ik bij Hans terecht gekomen. Hans heb ik ervaren als een eerlijke en betrouwbare man, die niet zomaar genoegen neemt met je antwoorden. Hij staat stil bij wat je zegt en vraagt kritisch door, waardoor ik geconfronteerd werd met mijn eigen gevoel, gedachtes en achterliggende motivatie. Middels verschillende verdiepende opdrachten ben ik erachter gekomen wat ik daadwerkelijk wil en leuk vind.

Bedankt Hans!

Eva
April 2010


11. Ziektewet (via UWV) en dan? (re-integratie via IRO)

Eind 2007 ben ik via een gezamenlijke kennis in contact gekomen met Hans Meyer. Hij heeft mij als re-integratie coach begeleid in mijn IRO-traject. 
In 2 jaar tijd ben ik -onder zijn professionele en deskundige begeleiding- van 'burn-out & 'stuurloos' naar mijn eigen kracht gegaan en heb ik mijn eigen stuur weer in handen gekregen.
Van advocaat heb ik mij omgeschoold tot (zelfstandig) gecertificeerd trainer/coach in conflictsituaties. 

Voor mij vervulde Hans gedurende dit hele traject de rol van de 'Rots in de branding'. De volgende kwaliteiten van Hans heb ik in het traject mogen ervaren:

* loyaal:  Hans laat je niet in de steek; ook al neemt het traject plotseling een andere wending dan verwacht;
* steun:   Hans biedt een belangrijke steun in de rug in een periode waarin onzekerheid en vertwijfeling overheersen;
* zorgvuldig en integer: Hans gaat zorgvuldig en integer om met de (privé) informatie, die tijdens het traject 'op tafel komt'; 
* geloof:  Hans gelooft ten allen tijden in je eigen kracht en je eigen kunnen; dus ook als het tegen zit;
* confronteert: Hans maakt ook kritische kanttekeningen en hij gaat confrontaties niet uit de weg;
* kwetsbaar: Hans heeft in de zoektocht naar mijn nieuwe bestemming zijn eigen kennis/netwerk/ervaringen met me gedeeld. Dit heeft me weer verder op weg geholpen;
* positiviteit: Hans heeft in het hele traject voortdurend de nadruk op het positieve gelegd;
* maatwerk: Hans heeft het traject nauwkeurig op mij (cliënte) afgestemd. 

Hans enorm bedankt voor je inzet!  Ik voel me dankbaar en blij met de resultaten!

Anoniem, Utrecht  6 april 2010


10. WW en dan? (reïntegratie via IRO)

Onlangs heb ik een re-integratie traject bij Hans Meyer gevolgd en het heeft mij belangrijke resultaten opgeleverd. Hans heeft met veel deskundigheid de juiste opdrachten voor mij uitgezocht en tijdens het maken en bespreken van de opdrachten ben ik steeds verder gekomen in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Tijdens het begeleiden kon ik Hans vertrouwen, als het om privé informatie ging, die betrekking had op mijn loopbaan. Hans heeft hiernaast veel begrip en enthousiasme getoond, waardoor ik tot het einde gemotiveerd bleef. Dit met het mooie resultaat, een baan als parkeercontroleur tot gevolg!!

Hans Rotscheid, augustus 2009


9. 12 jaar bij een it bedrijf en dan ontslagen worden voor RSI

Dat is geen leuke ervaring welke zeker een grote portie stress meebrengt.

En dan kom je bij  Hans.  Een ras optimist. Iemand die altijd een luisterend oor heeft en je zoveel mogelijk probeert te helpen  (ook met zaken buiten zijn vakgebied) om zodoende weer mijn draai te kunnen vinden in de (arbeids) maatschappij.

De sessie zijn in huiselijke sfeer en altijd 1 op 1. Je voelt je snel op je gemak ondanks dat Hans je soms toch pittig op bepaalde feiten weet te wijzen.

Al met al waren de sessie echte eye openers die een positieve verandering in mijn leven teweeg gebracht hebben.

 

Marcel


8.Na de ‘WAO herkeuring’ voor een groot gedeelte arbeidsgeschikt verklaard en dan re-integratie (via een IRO)

In 2007/2008 ben ik diverse keren bij Oog voor werK geweest in het kader van een re-integratietraject omdat ik na een herkeuring voor de WAO weer aan het werk moest gaan. Samen zijn we aan de slag gegaan en ben ik als vrijwilliger aan het werk gegaan voor 1 uur in de week bij het dierenasiel. Toen dit niet lukte bleef Hans mij steunen en motiveren om toch door te gaan. Uiteindelijk heb ik dit een jaar volgehouden maar moest toen toch stoppen omdat ik te veel gezondheidsklachten kreeg. In de tussentijd bleef ik in strijd met het UWV om toch weer in de WAO te komen en dit is nu een feit geworden; sinds juli 2008 zit ik weer volledig in de WAO.
Hans heeft altijd veel tijd aan mij besteed wat ik erg op prijs stelde. Hij had ook altijd interesse in hoe de zaken verliepen met het UWV, het asiel en bij mij thuis. Als er dingen uitgezocht moesten worden, deed Hans dat ook. Al met al ben ik zeer tevreden over Oog voor werK. Ik kan het iedereen aanraden bij hem een re-integratietraject te volgen.

Ineke


7. Motivatie voor mijn werk is zoek, wat nu ?? (loopbaanbegeleiding)

De reden voor het inschakelen van Hans, was mijn mindere motivatie op mijn werk.
De inzet was een plan te schrijven. Samen met Hans heb ik getracht inzicht te krijgen in mijn functioneren en mijn ambities. En, met een door Hans opgezet stappenplan, dit plan van aanpak verder gaan uitwerken.

Hans was een luisterend oor.
Speelde de advocaat van de duivel.

Gaf sturing aan een proces.
Liet je zoeken naar oplossingen.

Deelde complimenten uit.
En zocht soms het conflict.

Middels gesprekken, een spel en veel zelfreflectie is er een plan van aanpak uitgekomen die is geaccepteerd op mijn werk. En heb ik mijn motivatie en werklust weer terug gevonden.

Amersfoort 14.04.08, Hein Dekker


6. Ziek thuis dan de WW en een opleiding gestart, wat dan? (reïntegratie via IRO)

Boskoop 20 oktober 2007

"Juli 2004, mijn arbeidsovereenkomst met mijn werkgever wordt via de kantonrechter ontbonden, nadat ik bijna 19 jaar lang mijn ziel en zaligheid aan het bedrijf heb gegeven. Zodanig, dat het mij uiteindelijk opbreekt en ik met een burnout thuis kom te zitten in mei 2003. Na een moeilijk jaar moet je dan ineens iets anders, maar wat?
Ik besluit tot een omscholing en meld me aan voor een deeltijdopleiding aan de PABO. Twee avonden per week naar school, en minimaal één dag per week stage lopen op een basisschool. Helaas ben ik verkeerd voorgelicht en kan ik deze studie niet doen met vrijstelling van sollicitatieplicht én behoud van uitkering. Jammer, maar geen probleem, dan solliciteer ik gewoon. Na een half jaar kom ik in aanmerking voor een IRO. Ik vind iemand met wie ik in zee ga, het klikt en ik ben hoopvol. Helaas vertrekt deze persoon bij het reïntegratiebedrijf en het bedrijf gaat failliet. Op zoek naar iemand anders dus. Die iemand anders wordt Hans, op voorspraak van mijn eerdere contactpersoon.
Het klikt en het is al gauw duidelijk dat Hans niet alleen Oog heeft voor werK, maar zeer zeker ook voor de mens die dat werk moet gaan doen. Ik ben inmiddels zoekende naar een baan als onderwijsassistente, om mijn studie versneld te kunnen afronden, en Hans zoekt met me mee. Hij oefent gesprekken met me, zodat ik me bij een eventueel sollicitatiegesprek kan redden, en ik krijg tips en adviezen over hoe ik mezelf het beste kan presenteren, zowel schriftelijk als in persoon.
En ik moet gaan netwerken, want zo komen de meeste mensen aan hun nieuwe baan. Netwerken, ík, die weliswaar zelfverzekerd overkomt, maar ondertussen in zo’n geval behoorlijk onzeker is! Maar goed, met Hans’ steun als duwtje in de rug doe ik mijn best en het is eigenlijk nog best leuk ook!
Als ik op een gegeven moment een conflict heb met het UWV, word ik volledig door Hans gesteund en voorbereid op de hoorzitting die ik bij het UWV zal hebben. Hij gaat ook met me mee naar het UWV en alleen al door zijn aanwezigheid voel ik me bijzonder gesteund. Ik kan, ondanks mijn zenuwen, behoorlijk rustig mijn zegje doen en uiteindelijk word ik, gelukkig, in het gelijk gesteld.
In oktober 2006 krijg ik een aanstelling voor twee dagen als onderwijsassistent, met uitzicht op een aanstelling als leerkracht als ik mijn diploma heb. Dat laatste gaat uiteindelijk niet door, maar dankzij mijn netwerk, jawel!, krijg ik in de laatste week voor de zomervakantie een aanstelling als leerkracht voor drie dagen per week op een andere school!
Dat is het moment waarop Hans en ik afscheid gaan nemen. Ik ben Hans erg dankbaar voor zijn support, zijn tips en adviezen en zijn geloof in mij als ik het zelf soms niet meer zag zitten. Ondanks het feit dat hij zelf steeds heeft aangegeven dat ik het toch echt allemaal zelf deed en hij alleen maar langs de zijlijn stond, ben ik toch wel heel erg blij dát hij langs de zijlijn stond. Het heeft mij weer een stukje zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid terug gegeven die ik na mijn burnout toch enigszins was kwijtgeraakt."

Monique Verhoeven-Modderkolk uit Boskoop


5. WAO en dan? (re-integratie via IRO).

"In 1997 aan het einde van mijn zwangerschapsverlof, was ik betrokken bij een kop-staartbotsing waardoor ik een whiplash opliep.
Hierdoor had ik zoveel klachten waar ik daarvoor het bestaan niet van wist. Ik kon mijn zoontje niet eens zelfstandig verzorgen....

lees meer


4. WW en dan? (reïntegratie via IRO).

"Ondanks alle afwijzingen op de vele sollicitatiebrieven bleef Hans positief en stimulerend.
Kom bij Hans niet aan met het idee dat je een kansloze 50-plus WW-er bent. Door zijn steun en enthousiasme kreeg hij het voor elkaar dat ik niet bij de pakken neer ben gaan zitten en vol goede moed bleef solliciteren. Jammer dat het mij tijdens het reïntegratietraject niet gelukt is om een baan te vinden. Aan de coaching van Hans heeft het in ieder geval niet gelegen. Misschien toch aan die 50-plus WW-er?"


3. Wat wil ik en wat kan ik? (loopbaanbegeleiding).

De gesprekken met Hans Meyer heb ik als prettig ervaren. Hans heeft me geholpen e.e.a. op een rijtje te zetten. Hij stelt kritische vragen en helpt je bij het zoeken naar de antwoorden. Vooral het feit dat hij je zelf aan het werk zet heeft voor mij verhelderend gewerkt.

Anoniem
Amersfoort


2. Hoe voer ik dat lastige gesprek? (coaching)

Hans heeft geholpen bij het voeren van een sollicitatiegesprek. Een makkelijk gesprek gaat vanzelf, dat hoef je niet te oefenen. Dus we kozen voor een moeilijk gesprek: formeel en een beetje stroef verlopend. Onvoorstelbaar hoe je dan zit te zweten, zelfs al is het 'maar' een oefening. Altijd komt een moment waarop je denkt: 'O jee, nu gaat het mis.' En daar leer je van. Het voorbereiden van de lastige situaties en de nabesprekingen maken dat je veel rustiger het echte gesprek ingaat. Het is bekend terrein geworden.
Hans heeft waardevolle tips gegeven. Bijvoorbeeld 'Stel zelf ook vragen. Wees geïnteresseerd, zodat er één tweerichtingen gesprek ontstaat.' En dankzij de voorbereiding is het dat ook geworden: een ontspannen en aangenaam gesprek.

Anoniem
Amersfoort


1. WW en dan? (reïntegratie via IRO).

Leusden 12 augustus 2005

In juni 2004 belandde ik na 26 jaar als boordwerktuigkundige gevlogen te hebben, bij de KLM, in de WW. Dit was op z'n zachts gezegd een traumatische ervaring, de intake gesprekken waren op een wijze die mij zeer tegen de borst stuitten. Ik verwacht van mensen die dit traject begeleiden heus geen respect maar een beetje meer medegevoel zou geen kwaad kunnen. Aanvankelijke sollicitaties leverden niets op en de tegenreacties van de diverse bedrijven waren vaak ronduit van een bedroevend niveau. Na circa een half jaar belandde ik in fase II, waarbij mij een jobcoach werd aangeboden. Via een kennis kwam ik terecht bij Hans Meyer. Het klikte vanaf het begin waarbij ik in eerste instantie eindelijk eens iemand vond die begreep dat ook een stukje verdrietverwerking essentieel is. Daarna zijn we aan het werk gegaan en ook dit verliep leerzaam en constructief. Echter het sollicitatie succes stagneerde nog steeds en dat lag zeker niet aan Hans, die zich met tomeloze inzet bleef inspannen. Uiteindelijk ben ik toch weer teruggevallen op m'n "oude kunstje", doordat ik diverse luchtvaartmaatschappijen bleef aanschrijven had ik uiteindelijk toch ergens succes. Inmiddels is niet zeker of dit leidt tot een steady baan, maar ik ben tot de conclusie gekomen dat ik nooit terug keer in de WW, want ik werd hier absoluut niet vrolijk van, maar dat was zeker niet aan Hans te wijten.

Henk Varkevisser
Leusden.

 


Privacy-verklaring / AVG

'Tevredenheidsonderzoek 2021' (pdf)

 

Bezoek Hans Meyer op LinkedIn met Oog voor werK: voor loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement, persoonlijke begeleiding. Denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.
Hans Meijer is een Noloc Loopbaanprofessional


CONTACT

Hans Meyer
Didopad 14
3813 BT Amersfoort

Tel. 06 13 45 19 17

KvK: 32103932

 

e-mail

contactformulier

routeplanner

plattegrond

over Hans Meyer

 

OPDRACHTGEVERS:

St. Antonius ziekenhuis Nieuwegein, Invenco Nijkerkerveen, SAM& Heerhugowaard, Passus Advies Hedel, Bruna Voorthuizen, Bruna Baarn, I Coaching Hilversum, Philadelphia Amersfoort, Bayer Mijdrecht, Viertaal College Den Haag, Hora Scheepsramen Leusden, Wittenburg BV Zeewolde, Kraamzorg Midden Nederland Amersfoort, Smit & Zoon Weesp, St. Pieters en Bloklands Gasthuis Amersfoort, Siza Arnhem, Alsta Scherpenzeel, Besam Ede, ...

> lees meer


Oog voor werK: voor persoonlijke begeleiding op maat, bij het zoeken naar werk dat past bij uw talenten en kwaliteiten.
Voor loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement, iro. Denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.
Gevestigd in Amersfoort, werkt landelijk.

© OogvoorwerK.nl (2023)
Amersfoort
Nederland