Oog voor Werk stopt!
home
Voor persoonlijke begeleiding op maat, bij het zoeken naar werk dat past bij uw talenten en kwaliteiten.
Voor loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement.
 

REFERENTIES: WAO, EN DAN?

Referenties / Reacties van klanten van Oog van werK

 

5. WAO en dan? (re-integratie via IRO).

"In 1997 aan het einde van mijn zwangerschapsverlof, was ik betrokken bij een kop-staartbotsing waardoor ik een whiplash opliep.
Hierdoor had ik zoveel klachten waar ik daarvoor het bestaan niet van wist. Ik kon mijn zoontje niet eens zelfstandig verzorgen.... De periode daarna is nog niet makkelijk om op terug te kijken.

Na ongeveer een half jaar ging ik op arbeidstherapeutische basis aan het werk (als kinderverpleegkundige op de kinderafdeling van het ziekenhuis)
Ondanks de intensieve begeleiding ging het niet. Mijn geliefde baan waar ik flink voor gestudeerd had werd mij afgepakt, zo voelde het.....
Ik raakte in een diep dal. Ondanks goede steun van mijn man en familie.

Ik kwam in een traject van allerlei vormen van fysiotherapie en revalidatie. Uiteindelijk wist ik mij staande te houden en kwam er toch nog gezinsuitbreiding. Maar toch bleef er iets knagen....ik miste mijn beroep nog altijd.
Ik was afgekeurd voor mijn eigen beroep en dan ga je toch op zoek naar vervangend werk. Alleen vind je dan niets passends want je blijft vergelijken.
Daarbij ben ik van mening dat je ook niet zo maar voor de verpleging kiest, dat is een gevoel. Vroeger zei men "het is een roeping". Nou ik kan je garanderen nu riep er niemand! Anderhalf jaar heb ik gesolliciteerd, minstens één keer per week. Na al die afwijzingen word je niet vrolijker!!!

Tijdens mijn zoektocht (inmiddels 2005) trof ik in de plaatselijke krant een advertentie. De profiel beschrijving was zo pakkend dat ik meteen zei: dat ben ik!!! (kinderverpleegkundige op een specialistisch verpleegkundig kinderdagverblijf)

Ik solliciteerde met de woorden: "wat U zoekt heb ik te bieden!" Het sollicitatie gesprek liep gesmeerd en men reageerde enthousiast. Zelfs toen ik vertelde over mijn beperkingen en dat ik was afgekeurd voor mijn beroep, gaf men mij alle hoop.

De directie had ervaring met reïntegratie. Vol goede moed belde ik meteen de UWV, zij beloofde mij een reïntegratiebureau toe te wijzen. Al wat er gebeurde ik hoorde niets. Na diverse pogingen deed het UWV nog steeds niets.

Ik trok de stoute schoenen aan en mailde de dames van het sollicitatie gesprek. Zij verwezen mij naar Oog voor werK. Ik belde voor een afspraak en dat kon meteen.
De eerste afspraak was ik behoorlijk zenuwachtig. Ik wist niet wat mij te wachten stond en wat ik moest verwachten. Maar Hans stelde mij wel op mijn gemak.

Het eerste gesprek op de werkplek vond ik vreselijk. Ik had het gevoel alsof ik een stagiaire was die met de meester op werkbezoek kwam. Dat zegt niets over Hans, als persoon of zijn functie, maar meer over mijn onzekere gevoel. Dat eerst gesprek kwamen er onduidelijkheden boven tafel over werktijden en werkduur. Hierbij vatte Hans alles samen en besprak dit ook met mij. Niet alleen op dat moment maar gedurende de dagen erna ook.

Vooral de interesse in wat doen deze keuzes en deze werkervaring met mij en mijn gezin. Hoe veranderd dit nieuwe werkproces mijn (gezins)leven en wat voor gevoel geeft het mij! Die interesse gaf mijn man en mij ook weer voldoende gespreksstof en geregel.

Door het vinden van deze baan en de inzet van mijn collegae, de directie, Hans en natuurlijk mijn gezin sta ik weer een stuk positiever in het leven.

Mijn zelfbeeld is enorm gegroeid en ik haal positieve energie uit mijn werk.
Hans zei altijd; "Vergeet niet, jij bent andere dankbaar maar jíj bent het die het doet!!"
Die woorden vergeet ik niet,"

Esther Vissers de Graaff.

 


Privacy-verklaring / AVG

'Tevredenheidsonderzoek 2021' (pdf)

 

Bezoek Hans Meyer op LinkedIn met Oog voor werK: voor loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement, persoonlijke begeleiding. Denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.


CONTACT

Hans Meyer
Didopad 14
3813 BT Amersfoort

Tel. 06 13 45 19 17

KvK: 32103932

 

e-mail

contactformulier

routeplanner

plattegrond

over Hans Meyer

 

OPDRACHTGEVERS:

St. Antonius ziekenhuis Nieuwegein, Invenco Nijkerkerveen, SAM& Heerhugowaard, Passus Advies Hedel, Bruna Voorthuizen, Bruna Baarn, I Coaching Hilversum, Philadelphia Amersfoort, Bayer Mijdrecht, Viertaal College Den Haag, Hora Scheepsramen Leusden, Wittenburg BV Zeewolde, Kraamzorg Midden Nederland Amersfoort, Smit & Zoon Weesp, St. Pieters en Bloklands Gasthuis Amersfoort, Siza Arnhem, Alsta Scherpenzeel, Besam Ede, ...

> lees meer


Oog voor werK: voor persoonlijke begeleiding op maat, bij het zoeken naar werk dat past bij uw talenten en kwaliteiten.
Voor loopbaanbegeleiding, re-integratie, outplacement, iro. Denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.
Gevestigd in Amersfoort, werkt landelijk.

© OogvoorwerK.nl (2023)
Amersfoort
Nederland